Agenda

dec
10
zo
2017
Zondag bij ons???? @ dorpshuis de Vroone
dec 10 @ 15:00 – 18:00
dec
24
zo
2017
Salsa Kerst sfeer @ dorpshuis de Vroone
dec 24 @ 20:00 – 23:45
jan
6
za
2018
Cultuurraad Lappie Lapstok met “De Wensappel” @ Dorpshuis de Vroone
jan 6 @ 14:00 – 15:00
Familie- kindervoorstelling
Lappie Lapstok met “De Wensappel”

 

Lappie Lapstok is een interactieve voorstelling met live gezongen liedjes en antieke, Tsjechische marionetten!
Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 t/m 9 jaar en duurt ongeveer 40 minuten.

                                    Lappie Lapstok en De Wensappel
Tatoe de tovenaar heeft zo’n zin in een  appeltje. Maar wanneer hij bij de appelboom komt, zijn ze wederom allemaal op. Houdt dan niemand rekening met elkaar in dit bos?  Maar daar weet Tatoe wel wat op om de bosbewoners een lesje te leren! Hij tovert een gouden appel in de boom. Een wensappel. Je mag 2 wensen doen als je over de appel wrijft. Maar je eigen wens komt alleen uit, als je je eerste wens voor een ander gebruikt. Doe je dit niet,  dan raak je natuurlijk  betoverd! En soldaat Rien … die wenst voor zichzelf nieuwe laarzen en daarna een zak vol goud. Floeperdeflits…. waar is hij nu? En hoe maakt hij de betovering nu ongedaan?

jan
20
za
2018
Ellen Dikker @ Dorpshuis de Vroone
jan 20 @ 20:00 – 22:00

Ellen Dikker

Zij is innemend intelligent en heeft achter de lach een hoop te vertellen  zo verteld de Volkskrant

Ellen zet in “buitenspel” de spelregels naar haar eigen hand. met  haar innemende persoonlijkheid spitse zelfspot en geestige typetjes bouwt Ellen een universum waarin ieder buitenbeetje een glansrol mag spelen

feb
9
vr
2018
Coupure @ Dorpshuis de Vroone
feb 9 @ 20:00 – 21:30

Met Coupure,

een theaterstuk over de watersnoodramp van 1953  nu 65 jaar geleden schreef Heleen Verburg een zachtaardig stuk over de harde werkelijkheid, een aangrijpend verhaal over littekens die nog elke dag pijn doen. Het is een fictief dubbelportret – anno nu – van een man en een vrouw die slachtoffer werden van de watersnoodramp.

feb
10
za
2018
Marjon van Iwaarden @ Dorpshuis de Vroone
feb 10 @ 20:00 – 22:00

Marjon van Iwaarden, is een zangeres die samen met haar 4 bandleden Nederlandstalige pop brengt. Eigen werk, afgewisseld met een aantal weloverwogen covers.

Marjon is een zangeres die haar sporen al op vele fronten  verdiend heeft

Dance met 2Unlimited, en theater met Flairck

 

mrt
8
do
2018
Sounds of Silence: Simon & Garfunkel Acoustic @ dorpshuis de Vroone
mrt 8 @ 20:00 – 22:00

sm_nov16_kz_sounds_of_silence_-f-_kees_van_der_niet_pf01[1]Een akoestisch eerbetoon aan het beroemde duo uit de jaren zeventig

 

 

 

Ergens backstage in Duitsland, tijdens een spontaan akoestisch optreden, kwamen Jop Wijlacker en Dennis Kolen achter hun gemeenschappelijke liefde voor Simon & Garfunkel. In de theatershow die daaruit ontstond halen ze jeugdherinneringen op aan hun favoriete songs van het beroemde duo: van het ingetogen Sound of silence, Scarborough fair en Homeward bound tot meezingers als Mrs. Robinson, The boxer en Cecilia. De liedjes worden ondersteund door sfeervolle beelden en bovendien vertellen de twee mannen in een sfeervol toneelbeeld fraaie anekdotes en persoonlijke herinneringen.