nov
3
za
2018
Cabaret Martijn Kardol @ Dorpshuis de Vroone
nov 3 @ 20:00 – 21:30

Martijn Kardol

Martijn Kardol is cabaretier en columnist. Naast cabaretier is Martijn ook elke maandag te horen in de ochtendshow van Damien Verschuuren op NPO 3FM als columnist.

nov
17
za
2018
NGV @ Dorpshuis de Vroone
nov 17 @ 14:00 – 16:30

Deze middag zal de algemene Ledenvergadering  plaatsenvinden

Na de pauze zal er een spreker zijn, verdere gegevens nog niet bekend

Kunstvrienden toneel uitvoering @ Dorpshuis de Vroone
nov 17 @ 20:00 – 23:00

Deze avond zal  er weer een toneeluitvoering zijn van : de Kunstvrienden

Meer informatie volgt nog
nov
23
vr
2018
Rik Mol met band en Shirma Rouse @ Dorpshuis de Vroone
nov 23 @ 20:00 – 22:00

Wij zijn super trots dat zij ons op een spetterend muziekoptreden komen trakteren!

nov
24
za
2018
Ons Genoegen @ Dorpshuis de Vroone
nov 24 @ 20:00 – 23:00
jan
5
za
2019
Fernini en de maskers van Mumbai @ Dorpshuis de Vroone
jan 5 @ 14:00 – 14:45

Ferini en de Maskers van Mumbai

Wat wil je worden? Piloot? Juffrouw? Timmerman? Misschien word je dat ook wel, maar vaak ben je eerst wel ‘iemand anders’ voordat je ontdekt wie je zelf bent. Ferini is in de voorstelling Ferini en de Maskers van Mumbai een piraat die eigenlijk liever cowboy wou worden. Nu vaart hij mee met de kapitein, op zoek naar de schat. Zijn eigen schat. Een voorstelling met veel inhoud waarin veel kinderen ook zelf een rol krijgen.

Deze superleuke interactieve voorstelling gaat over een piraat die op zoek is naar de schat. Hoe kan het ook anders… Maar dan blijkt dat zijn schat niet bestaat uit goud, zilver en diamanten!

Voorstellingen van Ferini zijn feestjes omdat er altijd veel kinderen een actieve rol krijgen in het spel. Niet alleen de kinderen genieten van de gelaagde verhalen van Ferini, ook menige volwassene haalt er zijn eigen boodschap uit.

Elk jaar opnieuw genieten honderden kinderen van een kindervoorstelling van Ferini. Ze genieten omdat de verhalen boeiend en onderhoudend zijn. Ze genieten omdat er altijd kinderen mogen meespelen. Ze genieten van de liedjes, de decors en alle emoties die de voorstellingen zoveel diepgang geven.

jan
19
za
2019
Cabaret avond met Max van den Burg @ Dorpshuis de Vroone
jan 19 @ 20:00 – 21:30

Cabaretprogramma PAASBEST
In zijn nieuwe show doet Max niet gewoon z’n best, maar is hij op z’n paasbest! 

Goed gekleed, met getrimd baardje en in topconditie voert hij zijn publiek genadeloos langs de rafelranden van onze perfect gestylde wereld. Een wereld waarin je niet meer weet of je iemand met meneer, mevrouw of gewoon met “Hey!” moet aanspreken en waarin je voortdurend moet uitkijken voor allergenen, gluten, giftige eieren of Gen X in je drinkwater