In het Dorpshuis De Vroone wordt sinds kort de activiteit het “Proathuus” gehouden. Proathuus wordt door de Vroone zelf georganiseerd, op maandagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Het is de intentie een gezellige middag te hebben. Iedereen die op maandagmiddag vrij is en/of zin heeft om even weg te gaan, kan bijvoorbeeld komen biljarten of kaarten. Regelmatig hebben we ook andere activiteiten zoals bingo of bloemschikken.

Het Proathuus biedt naast deze activiteiten nog veel meer. Iedere week is er een vrijwilliger aanwezig die u kan helpen met uw vragen over uw tablet en/of laptop. Tevens kunt u zich ook opgeven voor een tablet cursus, regelmatig start er een nieuwe cursus.

Wij zijn met het Proathuus ook een officiële locatie voor het “Repair Café”. Het “Repair Café” wordt elke maandagmiddag gehouden in het Dorpshuis De Vroone. 

Wat houdt het “Repair Café” in:

Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die speciaal draaien om “samen” te repareren. Onze vrijwilligers helpen u graag met het “samen” repareren. Bij de term “het samen repareren” kunt u denken aan het repareren van bijvoorbeeld een kapot kleding stuk, een elektrisch apparaat, een computer of een laptop.

Kijk ook eens op de website van Stichting Repair Café.

Via onze Facebook pagina “proathuus” blijft u op de hoogte van alle activiteiten!

 

Repair cafe