Hieronder vindt u informatie over de beschikbare zalen die u bij ons kunt huren voor feesten, evenementen, bijeenkomsten, vergaderingen en diverse andere activiteiten. Alle zalen zijn uitgerust met een geluidsinstallatie, LCD-scherm en/of beamer.

Nieuw is:

zaal huren in zeelandOns Kantoortje

Lekker klein en rustig, om even  te werken, of een kleine bespreking te houden

 


 

Brüelis zaal:

De Brüelis zaal is de grootste zaal in dorpshuis de Vroone. De zaal is volledig ingericht voor het houden van bijvoorbeeld evenementen, musicals, live muziek, grote vergaderingen en bijeenkomsten. Aan de ene zijde is een groot toneelpodium en aan de andere zijde een lager podium. De gehele zaal is voorzien van professionele toneelverlichting en geluid. De zaal biedt plek aan 300 staanplaatsen of 250 zitplaatsen.

Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.

 


16-5-2014-756

Maelstede zaal:

De Maelstede zaal is een luxe zaal met ringverlichting, 2 spiegelwanden en met mogelijkheid van gebruik van een professionele geluidsinstallatie. Deze zaal is onder andere geschikt voor vergaderingen, verjaardagen, buffetten, dans- of koorrepetities. De zaal biedt staanplaatsen voor 75 personen of zitplaatsen voor 50 personen.

Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.

pomonazaal-2

 Pomona zaal:


De Pomona zaal is een echte vergaderruimte. De zaal is voorzien van een groot televisiescherm, laptop en geluid. De zaal is geschikt voor 20 personen, dus ook voor een kleine(re) vergadering bent u in dorpshuis de Vroone op het juiste adres. Uiteraard is het ook mogelijk tijdens uw vergadering een lekker broodje of warme maaltijd te nuttigen. Hier ziet u een aantal voorbeelden van Buffet- en menukaarten.

Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.


 

Jachzaal huren in zeelandtlust zaal:

De Jachtlust zaal is een echte verenigingenzaal, diverse hobbyclubs en dansverenigingen maken hier gebruik van. Maar deze zaal is ook geschikt voor bijvoorbeeld het vieren van een verjaardag of het houden van een kleine bijeenkomst. De zaal is voorzien van een bar en 2 wanden met spiegels. De zaal biedt plaats aan ca. 50 staanplaatsen of 35 zitplaatsen.

Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.

dsc_1216


Gistellis zaal:

De Gistellis zaal is een ruime multifunctionele zaal met ruimte voor 80 staanplaatsen of 60 zitplaatsen. De zaal is geschikt voor evenementen, buffetten, bijeenkomsten, verjaardagen of cursussen.  De zaal heeft een geïntegreerde beamer voor het tonen van uw presentatie.

Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.

dsc_0036


Pouques zaal:

De Pouques zaal is een geschikte zaal als u wilt vergaderen met circa 10 – 12 personen. De zaal is voorzien van een LCD tv en internet om uw presentatie zo goed mogelijk over te brengen. Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.