DSC_2213  De Brüeliszaal is de grootste zaal die u kunt huren, met zitplaatsen tot 250 personen.Wilt u alleen staanplaatsen? Dan biedt deze zaal plek aan 300 personen.

De Brüeliszaal wordt met name gebruikt voor grotere vergaderingen, bijeenkomsten recepties, begrafenissen en presentaties. Ook evenementen met live muziek zijn mogelijk. De zaal is voorzien van een professionele geluidsinstallatie, dus voor jong en oud en elk evenement is er een goed geluid aanwezig. Tevens is de gehele zaal voorzien van professionele verlichting waarmee voor iedere activiteit de juiste belichting geregeld kan worden.  

De Brüeliszaal heeft een eigentijdse toneelaccommodatie met een groot podium (50m2), toneelverlichting en kleedruimtes. Is dit podium te groot en zoekt u een kleiner podium? Geen probleem, ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Aan de andere zijde van de Brüeliszaal is er namelijk een podium wat lager en kleiner is en daardoor zeer geschikt voor een optreden, modeshow of een band die u wilt laten spelen op uw bruiloft.

Wilt u graag meer informatie over deze zaal neem dan contact met ons op of kom eens langs.

DSC_2219DSC_2220