dsc_0024 dsc_0025De Jachtlustzaal is onze hobbyzaal. Er zijn diverse clubs die hier hun hobby uitoefenen zoals bijvoorbeeld de schilderclub, de boetseerclub, de houtsnijdersclub en amateur-bierbrouwers. In de zaal is één wand geheel bespiegeld, deze kan met gordijnen afgesloten worden. Er is ook een bar aanwezig.

Deze zaal is zeer geschikt voor het vieren van een verjaardag of een feest. Ook voor een vergadering of bijeenkomst kunt u in deze zaal terecht. Er is plaats voor maximaal 50 staanplaatsen of circa 35 zitplaatsen. De zaal bevindt zich in de kelder van de Vroone maar doordat er een stoellift aanwezig is, is deze zaal ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn. De zaal is verder voorzien van sfeerverlichting en een vaste internet aansluiting. Ook via Wi-fi is internet beschikbaar.

In deze zaal vinden ook sportactiviteiten plaats, waaronder Pilates, Body barre en  “Big Ball”. Deze worden gegeven door Leonie Hofker van Pilates studio zeeland. Meer informatie hierover kunt u ook vinden op de pagina “activiteiten” op deze website.

Tevens is Twirl en Dancefactory actief in deze zaal. Zij geven hier balletlessen aan kinderen vanaf 3 jaar. Er staan standaard ballet-barres in de zaal die in hoogte verstelbaar zijn.

danszaal

Jachtlustzaal

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.