Welkom op de website van  De Vroone de (dorps) huiskamer van Kapelle en omstreken. De Vroone ademt een echte huiskamersfeer uit, wat iedereen al bij binnenkomst een warm gevoel geeft. De Vroone heeft een uitstekende centrale ligging met ruime parkeergelegenheid en is tevens goed bereikbaar met openbaar vervoer. 

Wie een privé- of zakelijke activiteit wil organiseren kan uitstekend terecht bij De Vroone.

De Vroone is in korte tijd uitgegroeid naar “het” Cultuurhuis van Zeeland. We bieden behalve een prettige sfeer, uitstraling en een persoonlijke benadering, een ruime keus aan vergader-, feestzalen. Bovendien beschikken we over een volledig ingerichte theaterzaal met computergestuurde licht- en geluidsmogelijkheden.

Alle zalen in De Vroone zijn uitgerust met de modernste technieken die u zoekt, als u wilt vergaderen of een feest wilt organiseren. Of het nu gaat om het afspelen van muziek, het gebruik van internet of een presentatie geven met behulp van een beamer, het is allemaal standaard geïntegreerd in elke zaal.

De Vroone is een praktisch Cultuurhuis wat u, afhankelijk van uw activiteit in z’n geheel of per zaal kunt huren, met ondersteuning vanuit keuken en/of bar. Uiteraard kunnen we tijdens uw feest of vergadering ook heerlijke en zeer gevarieerde buffetten verzorgen en deze aan uw wensen aanpassen. Zo kunnen we bijvoorbeeld vegetarische gerechten maken of aan uw specifieke dieetwensen voldoen.

Wij, als team van De Vroone  zijn gemotiveerd om uw avond succesvol te maken. Zodat u tevreden kunt  terugkijken op een zeer geslaagde avond is ons Cultuurhuis. 

Met gastvrije groet,

Team de Vroone