dorpshuis

Welkom bij de Vroone…. De (dorps) huiskamer van Kapelle en omstreken. Het volledig gerenoveerde en moderne dorpshuis ademt een echte huiskamersfeer uit, die iedereen al bij binnenkomst een warm gevoel geeft. Dorpshuis de Vroone heeft een uitstekende centrale ligging met ruime parkeergelegenheid.

Wie een privé- of zakelijke activiteit wil organiseren kan uitstekend terecht in ons dorpshuis.

De Vroone is in korte tijd uitgegroeid naar “het” dorpshuis van Zeeland. Wij bieden behalve een prettige sfeer, uitstraling en een persoonlijke benadering, een ruime keus aan vergader-, feest-, en buffetzalen. Bovendien beschikken we over een volledig ingerichte theaterzaal met computergestuurde licht- en geluidsmogelijkheden.

Alle zalen in de Vroone zijn uitgerust met de modernste technieken die u zoekt als u wilt vergaderen of een feest wilt organiseren. Of het nu gaat om het afspelen van muziek, het gebruik van internet of een presentatie geven met behulp van een beamer, het is allemaal standaard geïntegreerd in elke zaal.

Dorpshuis de Vroone is een praktisch dorpshuis dat u afhankelijk van uw activiteit in z’n geheel of per zaal kunt huren, met ondersteuning vanuit keuken en/of bar. Uiteraard kunnen wij tijdens uw feest of vergadering ook heerlijke en zeer gevarieerde buffetten verzorgen en deze aan uw wensen aanpassen. Zo kunnen we bijvoorbeeld vegetarische gerechten maken of aan uw specifieke dieetwensen voldoen.

Met onze enthousiasme wordt uw wens onze persoonlijke uitdaging om het maximale voor u er uit te halen. Achteraf kunt u tevreden terugkijken op een zeer geslaagde activiteit.

Uw gastheer,

Valentijn