Musicalgroep Trinnety

Musicalgroep Trinnety Kapelle is voor de jeugd vanaf  7 jaar. Hanneke is de begeleidster van de musicalgroep. Met veel plezier en enthousiasme past zij de rollenspelen op de jeugd toe. Het thema en toneelspel is elk jaar weer verschillend. Om dit alles zo goed mogelijk over te brengen aan iedereen die bij de uitvoering van de musical komt kijken, oefent de jeugd het hele jaar door. Aan een voorstelling wordt altijd een goed doel gekoppeld, dat is ook de reden waarom een deel van het entreegeld aan een goed doel wordt geschonken.  

Ben je ouder dan 7 jaar? Wil je graag zingen, dansen of toneelspelen, kom dan gauw naar de Musicalgroep Trinnety in Kapelle. Elke maandagavond oefenen we  anderhalf uur lang met het instuderen van een leuke musical die we tegen het eind van het schooljaar presenteren. 

Voor informatie en/of aanmeldingen kun je terecht bij hannekemgt@gmail.com. Je kunt ook op de maandagavond komen kijken bij Hanneke en de jonge musical talenten die dan oefenen in De Vroone, zodat je meteen kunt zien hoe enthousiast iedereen is. Zij oefenen altijd van 18.15 uur tot 19.45 uur.

Kijk voor meer informatie ook op www.jongkapelle.nl.

 musicalgroep