Uitvaarten

Bij een uitvaart locatie denkt u wellicht aan het crematorium of een kerk, maar u kunt ook kiezen voor een andere locatie zoals De Vroone.

De Vroone beschikt tevens over een 24-uurs kamer, zodat u ten aller tijde uw dierbare nog kunt bezoeken tot aan de dag van de uitvaart.

Bij het regelen van de afscheidsdienst kunnen we de zaal in overleg en volgens uw wensen inrichten zodat de sfeer past bij u en uw naasten. Afscheid nemen blijft een emotioneel iets, zeker een afscheid van uw dierbare. We proberen u zoveel mogelijk hierin te begeleiden. We bieden u de mogelijkheid om de zaal van tevoren al ‘klaar’ te zien. Of bijvoorbeeld uw tekst te oefenen door de microfoon, zodat u tijdens de uitvaartdienst hiermee al een beetje vertrouwd bent. Vooral voor kinderen is deze werkwijze heel fijn.

Op de dag van de uitvaart kunt u gebruik maken van de familiekamer. U kunt in alle rust een moment voor uzelf nemen als u daar behoefte aan heeft. Na de dienst is het mogelijk samen na te praten tijdens een koffietafel of borrel of bijvoorbeeld een lunch te gebruiken. Wilt u meer informatie over De Vroone als uitvaart locatie, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen we uw wensen bespreken.

https://www.callalelie.nl/