Wekelijkse vereningen in de Vroone

Boetseerclub uit de klei getrokken

Boetseren is een vak apart maar wat is er leuker dan samen te boetseren? Elke week is de boetseerclub "uit de klei getrokken" bij ons aanwezig!

Biljartclub

Biljartclub Kent u het nog van vroeger? In het stamcafé een balletje stoten met je vrienden. Dagelijks komt de biljartclub bij ons in de Vroone om vriendschappelijk maar ook in competitie een potje te spelen onder het genot van een kopje koffie of lekker borreltje!

Schilderclub Kraplak

In uw vrije tijd graag aan het schilderen? Kom gezellig bij schildersclub Kraplak. Wekelijks komen zij bij elkaar om onder het genot van een kopje koffie te schilderen en ervaringen te delen!

Koersballen

Zin in een gezellig praatje onder het genot van een lekker kopje koffie? Kom eens bij kijkje nemen bij onze koersbal vereniging

Houtsnijclub

Welkom bij de Houtsnijclub, een gezellig creatieve club met jongere en ouderen mensen. Een leuke ochtend samen ideeën uitwisselen en elkaar helpen prachtige hout kunstwerken te maken.

Jeu de boules

Sinds kort hebben wij een officiële Jeu de Boules baan naast ons prachtige gebouw liggen. Meerdere dagen per week kunt u een balletje komen gooien met een leuke club!

Koor Seaside Rendez Vous

Vindt u het leuk om in een koor te zingen maar wilt u er wat extra pit in ? Wekelijks oefent het popkoor Seaside Rendez Vous bij ons in de Vroone. Hun repertoire is zeer divers van André Hazes tot Michael Jackson.

Bridgeclub Kapelle-Biezelinge

Welkom bij Bridgeclub Kapelle-Biezelinge, Wij spelen wekelijks een competitie voor gevorderden in de Vroone, U bent een starter en u wilt graag meer weten of het spel meester worden? Wij geven wekelijks ook een training voor de starters!

Deltabrouwers

Een echte bier liefhebber? Wilt U weten hoe dit in zijn werk gaat om vervolgens thuis lekker Uw eigen speciaal bieren te maken? Maandelijks op de vrijdag avond kunt het leren van de beste brouwers met jaren ervaring!

Kapels gemengd koor

U heeft een echte zangstem? Of u vindt zingen gewoon leuk? Elke week komt het Kapels Gemengd Koor bij ons samen en zingen een diversiteit aan nummers zowel Nederlands en Engelstalig.