Zaalverhuur

Hieronder vindt u informatie over de zalen die u bij ons kunt huren voor vergaderingen, (familie) feestenevenementen en vele andere activiteiten.

In alle zalen zijn audiovisuele middelen aanwezig voor het geven van uw presentatie. Zalen kunnen ook met elkaar gecombineerd worden waardoor er extra ruimte ontstaat.


zaal huren in zeelandBrüeliszaal:

De Brüelis zaal is de grootste zaal in  De Vroone. De zaal is volledig ingericht voor het houden van bijvoorbeeld evenementen, musicals, live muziek, grote vergaderingen en bijeenkomsten. Aan de ene zijde is een groot toneelpodium en aan de andere zijde een lager podium. De gehele zaal is voorzien van professionele toneelverlichting en geluid.
De zaal biedt plek aan 300 staanplaatsen of 250 zitplaatsen.

Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.


 

Gistelliszaal:

De Gistelliszaal is een ruime multifunctionele zaal met ruimte voor 80 staanplaatsen of 60 zitplaatsen. De zaal is geschikt voor evenementen, buffetten, bijeenkomsten, verjaardagen of cursussen.

Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.

 


Maelstedezaal:

De Maelstedezaal is een luxe zaal met ringverlichting, 2 spiegelwanden en met mogelijkheid van gebruik van een professionele geluidsinstallatie. Deze zaal is onder andere geschikt voor vergaderingen, verjaardagen, buffetten, dans- of koorrepetities. De zaal biedt staanplaatsen voor 75 gasten of zitplaatsen voor 50 gasten. Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.

 


Jachtlust zaal:

De Jachtlustzaal is zeer geschikt voor het vieren van een feestje, vergadering of workshop en  biedt plaats aan ca. 50 staanplaatsen of 35 zitplaatsen. Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.

 

 

 


Pomonazaal:

De Pomonazaal is een echte vergaderruimte.
De zaal is geschikt voor  ca. 14 gasten, dus ook voor een kleine(re) vergadering bent u in de Vroone op het juiste adres. Uiteraard is er de mogelijkheid tijdens uw vergadering een lekker broodje of warme maaltijd te nuttigen. Kijk gerust eens naar onze eetmogelijkheden.Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.

 

 


Poucqueszaal:

De Poucqueszaal is een geschikte zaal als u wilt vergaderen met circa 6-8 personen.

Wilt u graag meer weten over deze zaal neemt u dan contact met ons op.  

 

 

 


 

zaal huren in zeeland

Ons Kantoortje

Lekker klein en rustig, om even  te werken, of een kleine bespreking te houden