Zaalverhuur

Hieronder vindt u een overzicht van de zalen die u bij ons kunt huren. In alle zalen zijn audiovisuele middelen (beamer of tv-scherm, geluidsinstallatie) aanwezig. Ruimtes kunnen ook met elkaar gecombineerd worden waardoor er extra mogelijkheden ontstaan.
U kunt gebruik maken van gratis WIFI.

Wilt u een impressie van de zaal klik dan op de zaalnaam voor meer informatie en foto’s? De zaal graag even zien? Neem dan  contact met ons op.


Brüeliszaal:
Deze zaal is volledig ingericht voor het organiseren (bedrijfs)evenementen, feesten, bruiloften, concerten, grote vergaderingen, etc. Er zijn 2 podia aanwezig. De zaal is voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie waarmee iedere activiteit volledig tot zijn recht komt. De zaal biedt plek aan 300 staanplaatsen of 250 zitplaatsen.

 

 


 

Gistelliszaal:
De Gistelliszaal is een ruime sfeervolle zaal. De zaal kan gecombineerd worden met de barruimte en heeft openslaande deuren naar het terras. U kunt in deze zaal terecht voor o.a. cursussen en vergaderingen, voor het vieren van feestjes en verjaardagen, in combinatie met bijvoorbeeld een heerlijk buffet, kunnen wij u deze zaal aanraden.
Er is ruimte voor 80 staanplaatsen of 60 zitplaatsen.

 

 


Maelstedezaal:
De Maelstedezaal is een luxe zaal met 2 spiegelwanden(afsluitbaar) en sfeerverlichting. Het is een fijne rustige gelegen zaal voor o.a. workshops, dans- yogalessen. Ook voor diverse andere bijeenkomsten is deze zaal prima geschikt. De zaal biedt staanplaatsen voor 75 gasten of zitplaatsen voor 50 gasten.

 

 


Jachtlust zaal:
Deze zaal bevindt zich in de kelder van De Vroone. Er is een stoellift aanwezig, zodat de zaal ook toegankelijk is voor mensen die slecht ter been zijn. Door middel van de aanwezige kleurverlichting kan een feestelijk sfeer gecreëerd worden. U kunt deze zaal huren voor feestjes, workshops of bijvoorbeeld hobby activiteiten. De zaal biedt plaats aan ca. 50 staanplaatsen of 35 zitplaatsen.

 

 

 


Pomonazaal:

Deze zaal wordt vaak gebruikt als vergaderzaal, maar is ook zeer geschikt voor het organiseren van een kleinere cursus of andere bijeenkomst. De zaal biedt ruimte aan ca. 10 gasten. Uiteraard kunt u ervoor kiezen om de koffie en/of lunch in onze gezellige foyer te nuttigen.

 

 

 


Poucqueszaal:

De Poucqueszaal is een geschikte zaal als u wilt vergaderen met  maximaal 8 personen.

 

 

 


 

zaal huren in zeeland

Ons Kantoortje

Lekker klein en rustig, om even  te werken of een kleine bespreking te houden. Maximaal 6 personen.